PM3O - Omgevingsmanagement

Parkmanager

Let op: de werkzaamheden van Gerdi de Vries worden, in verband met zwangerschapsverlof, tot 6 december 2019 overgenomen door Robert Jansen.

Mijn naam is Gerdi de Vries en ik ben sinds eind 2017 actief als parkmanager van bedrijvenpark Broeklanden. Dit doe ik opdracht van PM3 Omgevingsmanagement.

Functie
In mijn functie als parkmanager zorg ik ervoor dat het bedrijvenpark goed functioneert en er goed uitziet. Ik denk graag mee met ondernemers, probeer samenwerking te stimuleren en werk oplossingsgericht. Voor de ondernemers op het bedrijvenpark ben ik het eerste aanspreekpunt.

Collectief
Onderlinge samenwerking en collectieve inkoop door de deelgenoten op het bedrijventerrein is erg belangrijk; zaken als bijvoorbeeld de aanleg van glasvezel, afvalverwerking en gladheidbestrijding zijn voor een bedrijvencollectief niet alleen efficiënter te regelen, maar in veel gevallen ook voordeliger.

Praktisch
De focus binnen mijn werkzaamheden ligt met name op het directe contact met de ondernemers op bedrijvenpark en de uitvoering van het basispakket parkmanagement. Hieronder valt onder andere het beheer van de openbare ruimte, collectieve (terrein)beveiliging, alarmopvolging, bewegwijzering, een servicepunt voor vragen en het toezicht houden op de openbare ruimte en groenbeheer.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor het bedrijvenpark? Neem dan gerust contact met mij op, via: gerdi.devries@pm3o.nl en 06 53 25 03 51

Delen op:

Deelgenoten:

Realisatie: BeterBekend.nl