PM3O - Omgevingsmanagement

Parkmanagement

In de oksel van de Zuiderzeestraatweg Oost en de Oostelijke Rondweg in Elburg ligt Bedrijvenpark Broeklanden. Het college van B&W van de Gemeente Elburg heeft voor dit bedrijvenpark gekozen voor parkmanagement. Met zorg is een kwalitatief hoogwaardig bedrijventerrein ontwikkeld. Met parkmanagement wordt deze kwaliteit gehandhaafd en blijven de panden hun vastgoedwaarde behouden. Dit zorgt ervoor dat het in dit bedrijvenpark prettig werken en ondernemen is. Het parkmanagement op Bedrijvenpark Broeklanden wordt uitgevoerd door PM3 Omgevingsmanagement.

Dienstenpakket
In het collectieve dienstenpakket zijn de volgende diensten opgenomen: terreinbeveiliging,  bewegwijzering, een servicepunt voor vragen en het houden van toezicht op de openbare ruimte en groenbeheer. Een uitbreiding van het collectieve pakket met extra diensten is mogelijk in overleg met de parkmanager.

Parkmanager
Voor Bedrijvenpark Broeklanden is Gerdi de Vries aangesteld als parkmanager. Zij is het eerste aanspreekpunt voor ondernemers en de gemeente en zij behartigt de belangen eigenaren. Daarnaast coördineert zij de dienstverlening en informeert zij de eigenaren regelmatig over ontwikkelingen o.a. via een nieuwsbrief en deze website.

Let op: Gerdi de Vries is tot 6 december 2019 afwezig i.v.m. zwangerschapsverlof. Haar werkzaamheden worden tot die tijd overgenomen door Robert Jansen. Kijk op de contactpagina voor zijn gegevens.

Delen op:

Deelgenoten:

Realisatie: BeterBekend.nl