Terug naar nieuws

Geplaats op 7 juni 2019

Informatie- & inspiratiebijeenkomst Verduurzaming (bedrijfs)panden 18 juni

rijksweg-rw50

Van intentie naar actie!

Er is nog veel te bereiken op het gebied van verduurzaming. Maar waar moet u, als vastgoedeigenaar, beginnen? Welke financiële voordelen zijn te behalen? En met welke verplichtingen krijgt u te maken?

Gemeente Elburg organiseert in samenwerking met o.a. Energieke Regio Noordoost Nederland (www.ernon.nl) een informatie- & inspiratiebijeenkomst over het verduurzamen van (bedrijfs)panden. Deze bijeenkomst is speciaal gericht op vastgoedeigenaren en ondernemers en onder andere bovenstaande thema’s komen aan de orde.

Dinsdag 18 juni 2019
Start om 8:30 uur (vanaf 8:15 staat de koffie klaar)
Einde (uiterlijk) 10:00 uur

Locatie: Gemeentekantoor, Zuiderzeestraatweg Oost 19, 8081 LA, Elburg

Na afloop is voldoende tijd om vragen te stellen. Graag vooraf aanmelden via info@ernon.nl.

Delen op:

Deelgenoten:

Realisatie: BeterBekend.nl